Disclaimer

DISCLAIMER


Deze website is in beheer en eigendom van Frosje | Frouke van Loo | Frosje Branding & Content | In balans met Frosje. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website frosje.online. Door deze website te bezoeken en/of de informatie op deze website te gebruiken, ga je akkoord met het accepteren van alle onderdelen in deze disclaimer.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE


De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. De eigenaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de informatie op deze website.


INFORMATIE GEBRUIKEN


Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, te verspreiden of te verveelvoudigen of op een andere wijze openbaar te maken. Wanneer er gebruik wenst te worden van de content op deze website, dient hier voorafgaand schriftelijk toestemming voor worden aangevraagd.ACTUALITEIT VAN DE WEBSITE


Ondanks dat deze website regelmatig bijgewerkt wordt, is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is.
VEILIGHEID VAN DE WEBSITE


De eigenaar biedt geen garantie voor de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van de website.

Hoe start jij je dag? Geef jezelf de ruimte en meet jezelf een fijne dagstart aan. Je power laadt zich op op dit soort momenten dus gun jezelf die ruimte. Ik help je op weg!

daily power routine kick start

Je bent misschien al hartstikke lekker bezig, maar laten we even inchecken of jij je power genoeg fuel geeft. Download de doelenplanner uit de Frosje Power Bijbel!

POWER HABIT TRACKER

Download hier je gratis
POWER HEAVEN tools!