Hier in Nederland doe ik hard mijn best om mensen en bedrijven vooruit te helpen. Dat is mijn passie, daar word ik gelukkig van en kan ik mijn geld mee verdienen. Een hele bevoorrechte plek uiteraard waar ik heel dankbaar voor ben.

Daarom vind ik het heel belangrijk om met mijn bedrijven ook bij te dragen aan de wereld. Want mijn leven draait om heel veel meer dan geld verdienen! Zo werken ik en mijn team volledig non-profit voor Sampath Foundation en wordt er voor iedere klant maandelijks 1 euro aan goede doelen ActionAid en JustDiggit gedoneerd.

'De wereld kan flink wat hulp gebruiken. Daarom helpen wij stichtingen die dat realiseren.'

deze stichtingen steunen wij

Sampath zet zich in voor de allerarmsten in Sri Lanka. Dankzij mooie projecten geven zij de mensen nieuwe kansen met focus op onderwijs en ondernemerschap. Wij werken non-profit voor hen.

ActionAid is een internationale vrouwenrechtenorganisatie. Zij aan zij met met vrouwen wereldwijd zetten zij zich in voor eerlijke en duurzame productieketens, zonder uitbuiting en klimaatschade.

JUST DIGGIT

SAMPATH FOUNDATION

ACTION AID

JustDiggit is op een missie om Afrika te vergroenen en zo de aarde weer af te koelen. Dat doen zij door bunds te graven met de lokale bevolking. Wij doneren aan ActionAid en JustDiggit.