Ik zie zo veel, ontdek zo veel, hoor zo veel. En ik léér iedere dag nog zo veel!

Tijdens projecten, workshops en meetings maar ook tijdens de proeverijen of met coachees in lachsessies en op retreats bijvoorbeeld.

En dat stop ik allemaal in mijn bedrijven, jou en mezelf. Elke dag weer. nu alweer zes jaar lang. Dat is toch geweldig?

Hier vind je ruim 10 jaar aan marketingkennis en ervaring, zicht op verschillende branches én gevoel voor het wel en wee van de mens. Een combinatie die je niet vaak tegenkomt en Frosje zo uniek en powerful maakt.

'Wat doet die meid een hoop he?' Zeker. En daar pluk jij de vruchten van!

Let's kick that 🍑!

Kies jouw frosje!

Met focus op de lange termijn werken we aan een passende B2B strategie. Online marketing als basis, offline marketing als superpower.

Loop mee op het pad naar die gezonde en positieve levensstijl. Lekker in je vel, vol zelfvertrouwen naar geluk en voldoening. En dat hoef je niet alleen te doen!

bierproeverijen

online marketing

lifestyle

Schuif aan en geef je inner beergirl de ruimte die ze verdient. Tijdens onze proeverijen nemen mijn beergirls en ik je mee door de wereld van bier.

Tussen 10 en 16u krijg je mij persoonlijk aan de lijn op 010-2613795!

even DE OPTIES BESPREKEN?

Altijd binnen 48 uur antwoord!

Hoe start jij je dag? Geef jezelf de ruimte en meet jezelf een fijne dagstart aan. Je power laadt zich op op dit soort momenten dus gun jezelf die ruimte. Ik help je op weg!

daily power routine kick start

Je bent misschien al hartstikke lekker bezig, maar laten we even inchecken of jij je power genoeg fuel geeft. Download de doelenplanner uit de Frosje Power Bijbel!

POWER HABIT TRACKER

Download hier je gratis
POWER HEAVEN tools!